Dilinizi seçin

 

 

Değerli Öğrenci Adayları,
2023-2024 eğitim-öğretim yılında sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Amacımız, Bölümümüzü yüksek öğrenim görmek için tercih eden gençlere evrensel niteliklere sahip, güncel ve ülkemizin gereksinimlerine en uygun Endüstri Mühendisliği bilgi ve becerilerini kazandırmaktır. Bu yolda Bölümümüzün en büyük gücü başarılı, genç ve dinamik öğretim üyeleridir. Sizlere, ülkemiz ve bölgemizin ihtiyaç duyduğu niteliklerde Endüstri Mühendisliği formasyonunu kazandırmak için ülkemizin bu en güzel köşesinde Uludağ Üniversitesi gibi güçlü ve köklü bir üniversitede lisans ve lisansüstü programlarla, öğrenim görme ayrıcalığını sunmaktan gururluyuz. %30 İngilizce destekli Endüstri Mühendisliği Lisans Programı, Endüstri Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans, Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile Endüstri Mühendisliği Doktora ve Bütünleşik Programları için heyecanla sizleri bekliyoruz.

Değerli Öğrencilerimiz,
Lisans eğitim öğretim programında uygulamakta olduğumuz en az %30 İngilizce destekli eğitim programı ile bilim ve iletişimde sizi geleceğin dünyasında güçlü ve rekabetçi bir kişi olarak yaşama hazırlamaya çalışıyoruz. Sizler bundan böyle kapsamlı ve daha kaliteli bir eğitim ortamında, evrensel ölçütlerde Endüstri Mühendisliğinin tüm alanlarına erişmekte daha donanımlı olacaksınız. Dolayısı ile daha parlak bir geleceğe ulaşmak için şimdi hem fırsatlarınız arttı, hem de sorumluluklarınız.

Değerli Paydaşlarımız,
Bölümüz, eğitim öğretim faaliyetlerimiz kadar araştırma ve sanayiye hizmet konusunda da her geçen gün daha güçlü bir kadro ile gereksinimlere cevap vermek için çalışmakta ve bu konuya çok önem vermektedir. Son yıllarda giderek artan oranlarda lisans bitirme ödevleri ve projeleri, Bursa ilindeki değerli sanayi kuruluşlarımızın problemlerinin, öğrencilerimiz tarafından, yine kendilerinin sağladığı çalışma ortamlarında sonuca yönelik ve etkin çözümler üretilmesine imkan sağlamaktadır. Hemen her eğitim-öğretim yılında kamuoyunda ses getiren öğrenci projeleri ve başarılarından dolayı öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızı kutlarken, kuruluşlarımıza da bize verdikleri destek için çok teşekkür ediyor, 2023-2024 akademik yılında da bu desteklerinin ve bize olan güvenlerinin devamını diliyoruz.

Hepinize sağlıklı günler ve başarılar dileğiyle...

 


 

 

EE EMBB 

 

Prof. Dr. Erdal Emel
Bölüm Başkanı

 

 


Endüstri Mühendisliği Bölümü

Bursa Uludağ Üniversitesi
Görükle Kampusü,
16240 Nilüfer BURSA
Tel: +90 224 294 2081
İleti: endustri@uludag.edu.tr
EMB Map
;

ADAY ÖĞRENCİLER