Dilinizi seçin

2020-2021 Bahar dönemi içerisinde Yaz Stajı yapılabilmesi için aşağıdaki koşulların sağlanması gerekmektedir:

  1. Öğrencinin dördüncü sınıfa geçmiş olması ve not ortalamasın 2.00’ın üzerinde olması gerekmektedir.
  2. Öğrencinin ders programında dolu olduğu günler dışında staj yapabilmesi için en az iki gün boşluğu olması gerekmektedir. Buna göre:
    1. Öğrenci Bitirme Projesi almıyor ve haftada en az iki gün staj yapmak için boş günü var ise bir firmada yüz yüze/online staj yapabilir.
    2. Öğrenci Bitirme Projesini bir firmada yüz yüze yapıyor ise aynı firmada, BST yaptığı gün dışında iki günü boşluğu olması durumunda yüz yüze staj yapabilir. Fakülte tarafından aynı anda iki farklı SGK girişi yapılamaması nedeniyle öğrencinin BST’yi yüz yüze yapması durumunda başka bir firmada yüz yüze yapılacak stajı başlatılamamaktadır. Ancak yapılacak stajın online olması durumunda öğrenci yüz yüze BST ve online yaz stajını birlikte yapabilecektir.
    3. Öğrenci Bitirme Projesini bir firmada online yapıyor ise aynı firmada, BST yaptığı gün dışında iki günü boş olması durumunda yüz yüze veya online olarak BST yaptığı firmada veya başka bir firmada staj yapabilir.
  3. Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesine göre bir hafta beş gün kabul edilmektedir ve hafta sonu (Cumartesi ve Pazar) staj günü olarak sayılmamaktadır.

Endüstri Mühendisliği Bölümü

Bursa Uludağ Üniversitesi
Görükle Kampusü,
16240 Nilüfer BURSA
Tel: +90 224 294 2081
İleti: endustri@uludag.edu.tr
EMB Map
;

ADAY ÖĞRENCİLER